Autentificare

Administrație cont

Log out

Oja semipermanenta NANI Premium Line 6 ml - Neon Yellow

Tip transport  
Cargus miercuri, 23.1.
FAN Courier poimâine, 22.1.
Coletăria.ro punctele de ridicare poimâine, 22.1.
0 buc.
21,90 LEI
Ověřený nákup
97 % dintre clienți recomandă cumpărături pe naninails.ro
Număr de catalog: 0036/100

Întrebare privind produsul

 
Urmăriți produsul.

În cazul în care nu mai doriți să monitorizați produsul, click pe butonul ”Nu mai doresc să monitorizez”.

Anulează monitorizarea
Doriți să vă monitorizez produsul?

Dacă doriți să încep să monitorizez produsul dumneavoastră, click pe butonul ”Monitorizare”. Îndată ce produsul apare în depozitul nostru, vă voi informa imediat prin e-mail. Acesta nu vă mia scapă!

Monitorizare
Vă rugăm să nu uitați să vă autentificați!

Vă pot anunța din timp doar dacă produsul apare din nou pe stoc.

Autentificare
Caracteristici
Nr. produs: 0036/100
 • simplă ca lacul - rezistentă ca gelul
 • durabilitate până la 3 săptămâni
 • prezentare 6 ml
 • cu dispozitiv de aplicare
 • serie foarte îndrăgită

Oja semipermanenta NANI Premium Line 6 ml - Neon Yellow

Calitate superioară în cele mai frumoase culori

 • Simplă ca lacul, durabilă ca gelul
 • Întărire în lampa UV și LED
 • Rezistă până la 3 săptămâni
 • Sortiment uriaș de culori și nuanțe

Unghii ca de la un profesionist

Ojele semipermanente sunt ideale pentru acelea dintre dumneavoastră care doriți să aveți unghii frumoase într-o clipă. Munca cu ele este mult mai simplă și mai rapidă decât cu gelurile și, cu toate acestea, unghiile dumneavoastră vor arăta ca și cum tocmai ați fi ieșit din salon.

Indicație de la pisica NANI:

Ojele semipermanente se aplică la fel ca lacurile clasice. Diferența constă în faptul că trebuie să țineți cont de pregătirea primară a unghiei, să utilizați lacul de bază și, bineînțeles, să întăriți unghiile în lampa UV sau LED. Dacă vreți să știți cum să îngrijiți exact unghișoarele, uitați-vă pe canalul meu Youtube. În câteva minute totul vă va fi clar!

Oriunde, oricând și în orice

Marele avantaj al acestor oje semipermanente este faptul că puteți folosi atât lampa LED, cât și UV. Este indiferent ce aveți acasă. În cazul în care aveți o lampă 48 W LED, atunci, pentru întărirea unui strat, vor fi suficiente 30 - 60 de secunde. Cu o lampă 36 W UV, timpul se prelungește la 120 des secunde.

Protejează și hrănește

Deoarece ojele semipermanente se aplică deseori pe unghii naturale, utilizatoarele se tem ca unghiile lor să nu sufere prea mult datorită acestei proceduri. Însă cu seria Premium Line nu trebuie să se teamă. Seria face uz de oja semipermanentă de bază Vitamin Base. Aceasta hrănește unghiile iar oja semipermanentă de finisare Quick Finish le adaugă rezistența și flexibilitatea de care au nevoie atât de mult. Unghiile nu se rup, nu se scindează și, după îndepărtarea ojei semipermanente, vor și frumoase și sănătoase.

Zeci de culori și zeci de posibilități

Iubiți aspectul clasic cu luciu fin, culori pastelate, neon sau poate nuanțe metalice? Noi vi le oferim pe toate. Indiferent de nuanța pe care o alegeți, puteți fi sigure că nu vă va dezamăgi. Pigmentarea de calitate a produsului va avea grijă de faptul ca unghiile dumneavoastră să fie întotdeauna ca de la parada modei.

Evaluare produs

Uitați-vă cum evaluează acest produs clienții noștri. De asemenea, nu ezitați să scrieți evaluarea proprie și împărtășiți-vă cu ceilalți vizitatori experiența cu acest product.

Adaugă evaluarea
 

Urethane acrylate oligomer, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Isobornyl methacrylate, Hexamethylene diacrylate, Polyethylene terephthalate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, CI 74260, CI 74160, CI 12490, CI 15850, CI 73360, CI 60725, CI 15980, CI 15985, CI 77266, CI 42735, Acryleted amine synergist, CI 77891, Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, Phenyldimethoxyacetophenone, 2-Methyl-4 (methylthio)-2-morpholinopropiophenone, Benzoyl isopropanol, Benzophenone, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Nitrocellulose, Silica.

Produse similare

 • letters
  Transport de la 13 LEI
 • clock
  Expediem în 24 de ore
 • car
  De la 220 LEI transport gratuit
 • Retur bunurilor în 30 de zile

Produsele au fost introduse în coș.

arrowcarcartclockhatlettersmenupersonsearchstar