Autentificare

Administrație cont

Log out

Oja semipermanentă NeoNail 6 ml - Pink Aquarelle

Tip transport  
Cargus miercuri, 29.5.
FAN Courier vineri, 24.5.
Coletăria.ro punctele de ridicare vineri, 24.5.
Pe stoc  > 10 buc.
34,90 LEI
Ověřený nákup
97 % dintre clienți recomandă cumpărături pe naninails.ro
Număr de catalog: 5504-1

Întrebare privind produsul

 
Urmăriți produsul.

În cazul în care nu mai doriți să monitorizați produsul, click pe butonul ”Nu mai doresc să monitorizez”.

Anulează monitorizarea
Doriți să vă monitorizez produsul?

Dacă doriți să încep să monitorizez produsul dumneavoastră, click pe butonul ”Monitorizare”. Îndată ce produsul apare în depozitul nostru, vă voi informa imediat prin e-mail. Acesta nu vă mia scapă!

Monitorizare
Vă rugăm să nu uitați să vă autentificați!

Vă pot anunța din timp doar dacă produsul apare din nou pe stoc.

Autentificare
Caracteristici
Nr. produs: 5504-1
 • cu dispozitiv de aplicare
 • durabilitate până la 3 săptămâni
 • pentru uz profesionist
 • conținut 6 ml

Oja semipermanentă NeoNail 6 ml - Pink Aquarelle

PROFESIONISMUL PE PRIMUL LOC

 • În colecția Aquarelle găsiți 20 nuanțe de culori!

 • Creați capodopere unice!

 • Este conceput pentru uz profesionist

Modalitate de utilizare

1. Ne pregătim unghia ca pentru modelajul clasic cu gel lac (facem unghia mată, degresăm, facem uz de primer), facem uz de gel lac de bază NeoNail Hard Base și lăsăm să se întărească în lampa UV sau LED.

2. Aplicați una din culorile clasice de gel lacuri NeoNail în două straturi subțiri și lăsați fiecare strat să se întărească în lampa UV sau LED.

3. Aplicați gel lacul NeoNail Aquarelle Base Clear (dacă culoarea inferioară a gel lacului este diferită de cea albă) sau NeoNail gel lac Aquarelle Base White (dacă culoarea inferioară a gel lacului este albă) și deocamdată nu întăriți.

4. Picurați gel lacul Aquarelle ales într-o cantitate mică pe un suport rezistent și, cu ajutorul unei pensule subțiri de decorare, creați pe unghie diferite modele, apoi lăsați să se întărească în lampa UV sau LED.

5. Pentru prelungirea durabilității gel lacului Aquarelle pe unghie, aplicați două straturi subțiri de gel lac Hard Top de suprafață. În cazul în care veți expune unghiile radiațiilor directe ale soarelui, recomandăm să aplicați un strat de Hard Top și un strat de gel lac Sunblocker. După întărire în lampă, ștergeți exsudația.

Entuziasmează orice clientă

Căutați gel lacurile pe care vă puteți baza efectiv? Seria profesionistă NeoNail se poate mândri cu execuția de calitate superioară și varietatea culorilor. Gel lacurile sunt accesibile în flacoane de 6 ml cu dispozitiv de aplicare și durabilitate lungă.

Supraîncărcate cu culori

Sortimentul incredibil de variat de nuanțe de culoare va satisface orice persoană entuziasmată de nail art. Deci, fie că, clientele sau prietenele dumneavoastră iubesc unghii îngrijite după ultima modă, au slăbiciune pentru extravaganța strălucitoare sau, dimpotrivă, vor să dea o impresie decentă, cu această serie le îndepliniți toate dorințele.

Indicație de la pisica NANI:

 Când am văzut această nuanță în cursul ultimei vânători de gel lacuri, imediat am început să mă gândesc cum s-ar putea folosi cât mai bine. În final, am încercat cu el tehnica pe care o numesc Strălucirea diamantului! Trebuie să vă uitați cum se face, pentru că este foarte simplu și rezultatul se merită! 

Evaluare produs

Uitați-vă cum evaluează acest produs clienții noștri. De asemenea, nu ezitați să scrieți evaluarea proprie și împărtășiți-vă cu ceilalți vizitatori experiența cu acest product.

Adaugă evaluarea
 

POLYURETHANE ACRYLAE OLIGOMER, HEMA, 1-METHOXY-2-PROPYLACETATE, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, BIS TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINE OXIDE, +/- CL 77891, CL77491, CL77510, CL77289, CL77492, CL77266, CL77742.

Produse similare

 • letters
  Transport de la 13 LEI
 • clock
  Expediem în 24 de ore
 • car
  De la 220 LEI transport gratuit
 • Retur bunurilor în 30 de zile

Produsele au fost introduse în coș.

arrowcarcartclockhatlettersmenupersonsearchstar