Autentificare

Administrație cont

Log out

Cine suntem

Mottoul nostru este: „Specialistul dumneavoastră în modelajul unghiilor și al accesoriilor.“

Firma NaniNails s.r.o. (S.R.L.) operând magazinul electronic www.naninails.cz a fost fondată în anul 2012, dar noi am reușit să o aducem în atenția clienților și am ancorat cu succes pe piața cehă.

Vindem produse sub marca înregistrată proprie, NANI, și suntem distribuitorii exclusivi ai brandurilor NeoNail a Black Lashes în Republica Cehă. Pe site-ul nostru găsiți și produsele din brandurile Promed, Konad, Swarovski, P.Shine, Arcocere, DaVinci etc. Toate produsele pe care le găsiți pe site-ul nostru îndeplinesc toate condițiile legislative ale Republicii Cehe. Produsele sun importate din țările UE (Germania, Polonia, Italia etc.).

Filozofia de bază a societății este să le ofere clienților tot ce le trebuie pentru modelajul unghiilor la un preț foarte acceptabil și la cea mai bună calitate.

Domeniul principal al societății NaniNails este modelajul unghiilor, însă oferim și produse din categoria depilație, gene, manichiură și pedichiură.

Majoritatea sortimentului nostru este pe stoc. În cazul în care produsele au fost epuizate, încercăm să completăm stocul în cel mai scurt timp. NaniNails oferă într-adevăr un sortiment larg și livrare foarte rapidă în mâinile dumneavoastră, de regulă până a doua zi lucrătoare. Avem grijă să găsiți în sortimentul nostru tot ce vă trebuie pentru modelajul unghiilor.

Ce vă oferim:

  • Produse profesioniste pentru modelajul unghiilor și pedichiură.
  • Aparate atât pentru uz casnic, cât și cel profesionist.
  • Sfaturi calificate prin telefon, e-mail sau personal la magazin sau punctul de lucru.
  • Recenzii și articole despre produse pe blog.
  • Acțiuni promoționale periodice pentru produse alese și lărgirea sortimentului cu produse noi.
  • Posibilitatea de a comanda comod de oriunde și oricând.

Produsele au fost introduse în coș.