Aveți 20% reducere la toate tipurile de oje semipermanente și la lacuri de unghii folosind codul "NAILS20"! 

Autentificare

Administrație cont

Consilierul pisicuței NANI

Kocka_2

Acril

Pot amesteca pulberea acrilică cu gelul UV?

Da, puteți. Însă mai bine aplicați gel pe pensulă și apoi înmuiați în acril. Dacă l-ați amesteca direct în flacon, gelul ar putea să se întărească până a doua zi. Puteți încerca direct și acrigelul nostru, care (după denumire) conține amestecul de gel și acril, la care nu există pericolul că vi s-ar forma bulgărași sau că vi s-ar întări în flacon.

Ce trebuie să fac când acrilul mi se usucă prea repede?

În cazul în care, în cursul lucrului cu acril, vă convine un tempo mai lent, în locul liquid-ului clasic, puteți folosi liquid-ul lent. Cu acesta veți avea timp suficient pentru fasonarea perfectă a unghiei.

Pot folosi pe acril geluri și gel lacuri color?

Da, bineînțeles. Gelurile UV și gel lacurile țin foarte bine pe acril.

Cum trebuie să procedez în cazul modelajului cu acril?

Cu bețișorul din lemn de portocal, presați cu grijă cuticula către margini. Vă puteți ajuta cu agentul de plastifiere a cuticulei ”Cuticle Remover”. Unghiile le puteți unge cu preferatul Nail Prep, care nu face parte din set, dar degresează unghia și ajută la o aderență mai bună a Primer-ului. Asigurați aspectul mat al întregii unghii cu ajutorul blocului abraziv, în așa fel încât să nu rămână pe unghie niciun loc lucios. Astfel împiedicați desprinderea ulterioară a acrilului de pe unghie.
 
Alegeți mărimea adecvată a tipsului prin faptul că apropiați diferitele mărimi de unghie. Pe mărimea adecvată a tipsului aplicați adezivul, pe suprafața de lipire a acestuia. Puneți pe unghie la 45° — evitați formarea bulelor de aer în adeziv; acestea ar putea cauza infecția sau mucegaiul unghiei. Adezivul excesiv trebuie șters cu celofibră. Scurtați tipsul cu ghilotina la lungimea și forma alese de dumneavoastră. Trecerea între tips și unghie se pilește fin, în așa fel încât să nu se vadă. Nu piliți unghia propriu-zisă! Din nou asigurați aspectul mat al întregii unghii cu ajutorul blocului abraziv. Aplicați pe unghie Acid Primer pentru o aderență mai bună a acrilului și lăsați să se usuce.
 
Pregătiți-vă liquid-ul într-un bol de sticlă, pudră acrilică și o pensulă. Înmuiați pensula în liquid și apoi în pulberea acrilică. Cu vârful pensulei formați o mică biluță și aplicați-o pe unghia pregătită. Atenție, lucrați rapid - acrilul se usucă și se întărește repede! Dacă doriți, de pildă, ca vârful unghiei să fie alb, aplicați mai întâi pulberea acrilică albă și abia apoi cea transparentă. Acum piliți unghiile în forma cerută și aplicați top coat pentru un luciu strălucitor.

La sfârșit ștergeți împrejurimile unghiei cu uleiul hrănitor. Modelajul este gata!

Aparate

Care este diferența dintre lămpile de 48 W, 72 W și 120 W?

Puterea mai mare a lămpii ajută la întărirea produselor mai rapid și cu o calitate mai bună. Pentru ojele semipermanente este suficientă o putere mai slabă a lămpii, dar pentru gelurile UV recomandăm o lampă cu o putere mai mare (datorită stratului mai gros de material utilizat).

Ce aspirator să aleg?

Înainte de achiziționarea aspiratorului, mai întâi trebuie să vă puneți întrebarea cât de des îl veți utiliza - dacă doar la dumneavoastră acasă sau în salon. În salon vă va interesa, în principal, puterea acestuia. Cu cât puterea aspiratorului este mai mare, cu atât mai bine va aspira toate cantitățile de material rezultat din polizare.

Ce polizor trebuie să cumpăr?

Înainte de achiziționarea polizorului, mai întâi trebuie să vă puneți întrebarea cât de des îl veți utiliza - dacă doar la dumneavoastră acasă sau în salon. Deoarece în salon, veți aprecia un polizor având o putere mai mare, mai multe turații (cel puțin 25 000 de turații) și rezistența acestuia.
După care depinde doar de dumneavoastră, dacă faceți uz și de pedala de picior pentru comanda polizorului. În cazul în care căutați un polizor pentru utilizare la domiciliu, veți aprecia comutarea pe rotația spre dreapta sau stânga - acest lucru vă va facilita munca în cursul polizării materialului pe ambele mâini.

Decorare

De ce, după ce am utilizat pigmentul de lustruire, întregul strat începe să mi se desprindă a doua zi?

Probabil este vorba de coacerea greșită a pigmentului cu luciul final. După utilizarea pigmentului de lustruire, periați unghia bine de resturi de pigment. Este importantă și utilizarea unui luciu final adecvat. Noi recomandăm Chromatic Mirror Finish, care este destinat direct utilizării împreună cu pigmenții de lustruire. În cursul aplicării acestuia trebuie să fiți atenți să acopere întreaga suprafață a unghiei inclusiv marginile. Astfel sigilați perfect stratul și acesta nu se va desprinde.

 

Cum se lucrează cu ștampilele? De ce nu pot să le transfer de pe plăcuță pe matriță? Îmi trebuie un lac special pentru ștampile?

Pentru un lucru reușit cu ștampilele este necesar să aveți lacul pentru ștampilare (stamping nail polish). De obicei, cu un lac obișnuit, nu veți putea transfera modelul, pentru că lacul nu este suficient de pigmentat. Tipurile concrete de ștampile au în plus și suprafețe diferite, așa că, dacă, de exemplu, lucrați cu o ștampilă moale de silicon transparentă, presați-o fin pe plăcuță și modelul se va transfera. În cazul în care lucrați cu o ștampilă de cauciuc netransparentă, trebuie să presați mai tare. După transferarea modelului pe unghie, acoperiți unghia cu top coat, pentru ca modelul să nu se șteargă.

Deci, nu ați găsit răspuns la întrebarea dumneavoastră? Încercați articolul nostru “Metoda ștampilelor - cum să evităm greșelile începătorilor?”, unde explicăm cele mai dese greșeli în cazul ștampilării.

Cum se face babyboomer?

Despre babyboomer am scris o mulțime de lucruri pe blogul meu. De aceea, mai mult vă va spune articolul denumit “Cum să aflăm secretul unui babyboomer”.

Cum se folosește sclipiciul?

Sclipiciul se poate folosi în câteva modalități. Îl puteți amesteca cu gelul transparent și apoi puteți aplica cu pensulă pe unghie, sau puteți aplica un strat subțire de gel pe unghie și presăra sclipiciul pe acesta.

Cum se lucrează cu stickerele cu apă?

Decupați stickerul cu apă în jurul modelului ales de dumneavoastră. Puneți această bucată, pentru câteva secunde, într-un bol cu apă. scoateți-o afară și aplicați pe unghie în lacul transparent de unghii sau într-un strat subțire de gel.

Cum se lustruiesc pigmenții? De ce nu merge lustruirea?

Pigmenții de lustruire speciali se aplică pe luciul fără exsudație întărit cu ajutorul dispozitivului de aplicare. Pentru aplicare puteți folosi, pur și simplu, degetul dumneavoastră. Pigmentul nu se lasă lustruit? Asigurați-vă că este vorba de tipul care se lustruiește - este posibil că se aplică, de pildă, în exsudația gelului.

Gel lacul

Cum trebuie să procedez în cazul aplicării gel lacului? Și ce îmi trebuie pentru aceasta?

Pentru întreaga procedură aveți nevoie de câteva lucruri indispensabile, care sunt parte componentă a seturilor noastre pentru unghii:

 • Lampă UV pentru unghii
 • Gel lacuri - bază, gel lac color și luciu
 • Primer
 • Bețișoare din lemn de portocal
 • Pernițe de celofibră
 • Pilă
 • Bloc abraziv
 • Ulei hrănitor pentru unghii

Cu bețișorul din lemn de portocal, presați cu grijă cuticula către margini. Vă puteți ajuta cu agentul de plastifiere a cuticulei ”Cuticle Remover”.  Unghiile le puteți unge cu preferatul Nail Prep, acesta degresează unghia și ajută la o aderență mai bună a Primer-ului.
Asigurați aspectul mat al întregii unghii cu ajutorul blocului abraziv în așa fel, încât pe unghie să nu rămână nicio suprafață lucioasă. Așa împiedicați desprinderea ulterioară a gel lacului de unghie. Aplicați pe unghii Primer sau Primer Bonder. Acesta se usucă rapid la aer și asigură o aderență mai bună a gel lacului pe unghie.
Aplicați pe unghii un strat subțire de gel lac Base/Top. Acesta servește drept strat de bază și final. Lăsați să se întărească în lampa UV timp de 2 minute.
Nu ștergeți exsudația și continuați aplicarea gel lacului color. Dacă necesar, aplicați și al doilea strat de gel lac color. Nu ștergeți exsudația.
Aveți de gând să aplicați sclipici? Sau un alt decor? Atunci acum este timpul potrivit! Sclipiciul îl puteți aplica în exsudație și să continuați cu pasul următor.
Rezultatul îl fixați cu gel lacul Base/Top și lăsați să se întărească timp de 2 până la 3 minute. La sfârșit ștergeți exsudația. Unghiile sunt lucioase și frumoase!
În final, îngăduiți mâinilor dumneavoastră masajul cu uleiul care ajută cu regenerarea cuticulei și a lojei unghiei.

Cum să îndepărtez oja semipermanentă de pe unghii? De ce am nevoie?

Oja semipermanentă se îndepărtează de pe unghii prin metoda foliei de aluminiu.

Lucuri de care ai nevoie:

 • Acetonă (pură, poate conține miros, nu trebuie să conțină lanolină sau alte ingrediente de îngrijire)
 • Pilă de unghii de rugozitate mai mare, recomandăm nr. 80
 • Tampon de vată
 • Folie de aluminiu
 • Bețișor de portocal sau un instrument cuticule nemetalic
 • Ulei sau cremă nutritivă pentru unghii

Procedura de îndepărtare:

 1. Folosește o pilă de unghii cu o rugozitate mai mare pentru a perturba partea superioară a ojei.
 2. Răzuiește cu pila cât mai multă ojă - dar numai stratul lucios și o parte din oja color. Nu pili niciodată unghia naturală. Te-ai putea răni.
 3. Pregătește-ți câteva tampoane de vatăși câteva fâșii suficient de late de folie de aluminiu.
 4. Înmoaie bine tampoanele de vată pregătite în acetonă. Nu fă economie.
 5. Aplică tampoanele înmuiate pe unghiile pilite și apoi înfășoară degetele în folia de aluminiu la fel ca într-un degetar pentru a ține tampoanele pe loc.
 6. Lasă ca acetona să acționeze cel puțin 10 minute, ideal 15 minute.
 7. Îndepărtează degetarele de aluminiu și cu un bețișor de portocal îndepărtează ușor oja înmuiată. Nu forța niciodată oja.
 8. Curăță unghiile de resturile de ojă și acetonă și tratează-le cu ulei nutritiv.

Sugestie: salvează timp și muncă și utilizează removerul folie pentru îndepărtarea confortabilă, simplă și rapidă a ojei semipermanente.

Care este diferența dintre kiturile Professional, Amazing Line și One Step?

Diferența dintre kiturile de oje semipermanente este în seria acestora precum și în puterea lămpilor UV/LED.

One step: Este o ojă semipermanentă monofazată. Pe unghia curățată și pregătită după grund se aplică un singur strat de ojă semipermanentă color, care trebuie polimerizată 30 de secunde într-o lampă UV/LED. Aceasta este cea mai rapidă manichiură, dar rezistă maximum 2 săptămâni.

Amazing Line: Acestea sunt oje semipermanente trifazate, unde este necesar să puneți o bază sub stratul color și un finisaj lucios ca strat final. Pentru o acoperire perfectă, vă recomandăm să aplicați două straturi subțiri, aceste oje semipermanente au o durată de viață de până la 3 săptămâni și un aspect mai natural.

Professional:  Acestea sunt oje semipermanente trifazate, unde este necesar să puneți o bază sub stratul colorat și un finisaj lucios ca strat final. Ojele semipermanente din seria Professional sunt foarte pigmentate, deci acoperă frumos deja în primul strat. Au o rezistență de aproximativ 3 săptămâni.

Care este diferența dintre ojele semipermanente Professional și Amazing Line?

Amazing Line: Acestea sunt oje semipermanente trifazate, unde este necesar să puneți o bază sub stratul color și un finisaj lucios ca strat final. Pentru o acoperire perfectă, vă recomandăm să aplicați două straturi subțiri, aceste oje semipermanente au o durată de viață de până la 3 săptămâni și un aspect mai natural.

Professional: Acestea sunt oje semipermanente trifazate, unde este necesar să puneți o bază sub stratul color și un finisaj lucios ca strat final. Ojele semipermanente din seria Professional sunt foarte pigmentate, deci acoperă frumos deja în primul strat. Au o rezistență de aproximativ 3 săptămâni.

Pot utiliza gel lacul și pentru acril?

Gel lacul se poate folosi și pentru acril. Rezistența acestuia este identică ca și în cazul aplicării pe geluri UV.

De ce nu pot îndepărta oja?

Dacă nu reușești să îndepărtezi oja semipermanentă de pe unghii, în primul rând trebuie să te asiguri că, urmezi procedura corectă și folosești toate instrumentele necesare, cum ar fi acetona pură, pila de unghii groasă, tampoanele de vată și bețișoarele de portocal. Cum procedezi, vei afla AICI.

Dacă procedezi  corect și oja totuși rămâne în continuare pe unghii, încearcă următoarele:

Asigură-te că folosești acetonă pură. Removerul de ojă semipermanentă sau diferite tipuri de acetonă blândă, de exemplu acetona cu lanolină nu fac față ojei semipermanente dacă ai probleme cu îndepărtarea acesteia.

Dă-i timp și ai răbdare. Lasă tamponul de vată înmuiat în acetonă pe unghii un timp mai lung, chiar și 20 până la 25 de minute. După primele 15 minute, verifică starea unghiilor, încearcă să îndepărtezi ușor o parte a ojei care s-a înmuiat, adaugă acetonă în tampon și reambalează unghiile. În acest fel, acetona proaspătă va ajunge în straturile unde oja ține ferm și astfel se înmoaie mai repede. Nu forța niciodată oja! Ți-ai deteriora inutil unghia naturală.

Nu folosi în timpul modelării primer. Acesta ajută ca oja semipermanentă să țină mai bine pe unghii. Dacă ai probleme cu îndepărtarea ojei, atunci primerul este inutil pentru tine și cu o pregătire atentă, manichiura va ține frumos chiar și fără acesta. În plus, fără acesta vei îndepărta mai ușor oja de pe unghii.

Alternează  între straturile de ojă dispersia. Dispersia este un lichid transparent lipicios care se formează pe suprafața gelurilor sau a ojelor semi după întărirea într-o lampă UV și LED. În primul rând, ajută la interconectarea straturilor individuale de ojă și, astfel, ajută la menținerea manichiurii. Dacă, după fiecare strat întărit vei șterge dispersia, reduci astfel puterea de lipire a straturilor și acetona va ajuta mai bine atunci când o îndepărtezi.

Schimbă baza. Dacă ai o bază extrem de puternică, este posibil ca acetona să nu se poată descurca suficient de bine. Încearcă baza și topul NANI Super Soak, care se dizolvă mai bine la contactul cu acetona și oja poate fi mai ușor de îndepărtat.

Folosește o pilă de unghii. Dacă, în ciuda tuturor metodelor, oja semipermanentă nu poate fi îndepărtată cu acetonă, șlefuiește cu atenție cu o pilă de unghii (sau un polizor electric). Folosește o pilă cu o rugozitate de 150/180 sau 180/240. Ai grijă să nu îți deteriorezi unghia naturală.

De ce gel lacurile acoperă imperfect?

Nu toate culorile de gel lacuri acoperă perfect. Cele cu o pigmentare mai slabă - de obicei nuanțele deschise - pot avea probleme cu acoperirea. De aceea, aplicați mai bine mai multe straturi. Există și nuanțe care ies cel mai bine în evidență dacă puneți sub ele o bază albă - încercați!

De ce mi se flambează gel lacul?

Gel lacul trebuie aplicat într-un strat subțire. În cazul în care aplicați un strat mai gros, se formează pe acesta o muzicuță nu prea frumoasă. Sunteți sigură că nu mai este posibilă aplicarea unui strat mai subțire? Încercați să verificați lampa dumneavoastră - este posibil ca problema să fie în aceasta.

De ce nu-mi ține gel lacul?

Cea mai frecventă problemă este omiterea primer-ului din pregătirea unghiei înainte de aplicarea gel lacului. Dacă nu este cazul dumneavoastră, este posibil că eroarea este altundeva - poate în baza aleasă inadecvat pentru dumneavoastră. Fiecare suntem altfel iar unghiile noastre reacționează și la modificările fiziologice din corpurile noastre. De aceea, încercați, de exemplu, baza noastră Super Soak, cu care multe cliente au o experiență splendidă!

Gelurile UV

Pot aplica pe unghia modelată cu polygel, geluri UV și oje semipermanente obișnuite?

Bineînțeles, cu polygel puteți combina și alte materiale diferite. Dacă doriți să decorați unghia în continuare, procedați așa cum sunteți obișnuită. Unghia modelată cu polygel nu diferă prin nimic de unghia modelată cu gel UV, acryl sau acrygel.

În cazul modelajului cu polygel, pot utiliza în loc de polyliquid cleanerul clasic?

În cursul lucrului cu polygelul, înmuiați-vă întotdeauna pensula în polyliquid. Cleanerul nu este adecvat pentru această utilizare. Deoarece conține o concentrație mai redusă de substanță Isoprophyl Alcohol, deci componenta principală a ambelor produse, care este esențială pentru lucrul cu polygel.

Trebuie să folosesc și primer și base înainte de aplicarea polygelului?

La fel ca la celelalte materiale obișnuite pentru modelajul unghiilor, utilizarea primerului este o modalitate adecvată pentru a asigura ca polygelul să adere mai bine pe unghie. De base, dimpotrivă, nu aveți nevoie, dar dacă sunteți obișnuită cu utilizarea acestuia înainte de modelajul unghiilor, sigur nu stricați nimic.

Cum să lucrăm cu șabloanele de unghii?

Lucrul cu șabloanele de unghii nu este cu nimic mai dificil decât lucrul cu tipsuri. Pentru a vă putea explica simplu procedura, am pregătit pentru dumneavoastră o scurtă înregistrare video cu instrucțiuni.Ce trebuie să fac când gelul meu este prea lichid și mi se lucrează greu cu acesta?

Gelurile UV sunt foarte sensibile la schimbarea temperaturii ambiante. În cazul în care lucrul cu acesta este foarte dificil, puneți-l pentru o clipă în frigider. După ce temperatura ambiantă scade, gelul va fi mai gros.

Care este diferența dintre suprafața de lipire lungă și scurtă a tipsului?

Tipsul cu suprafața de lipire scurtă se poate folosi în cazul în care doriți să modelați unghia pe lojele unghiale scurte. Are și un alt avantaj - copiază firesc forma și bolta unghiei naturale. Cu toate acestea, se utilizează tipsuri având o suprafață de lipire mai lungă.

Cum pot obține Arcul C?

În cursul modelajului cu gel sau acril, arcul C este absolut indispensabil. I se spune și punct de stres și acesta împiedică ruperea unghiei și cauzarea unei leziuni nu prea plăcute. În plus, fără acest arc, unghia are tendința de a cădea și nu arată firesc. Creați arcul C în așa fel, încât punctul cel mai înalt să fie aproximativ la 1/3 din lungimea unghiei față de cuticulă. În cazul în care abia începeți cu modelajul, optați pentru un gel mai gros, care nu se va scurge și veți lucra cu el mai ușor. Luați biluța de gel și începeți să o întindeți pe unghie înspre margini. Arcul ar trebui să urce lent și apoi să coboare.  

1. Ano 2. Ne

 1. Da ; 2. Nu.

De ce nu mi se întăresc în lampă unele geluri?

Diferitele geluri au o pigmentație variată iar dumneavoastră, probabil, aveți probleme cu unele dintre nuanțele închise. Acestea sunt, de obicei, pigmentate cel mai mult și astfel durata de întărire a acestora se poate prelungi. Însă trebuie să le aplicați într-un strat foarte subțire. În lampa UV, pentru întărirea acestora, ar trebuie să fie suficientă prelungirea timpului cu 1 - 2 minute, în lampa LED, cu 30 de secunde. Puteți aplica și cel de-al doilea strat subțire și să reluați procedura. Pentru aceste nuanțe folosiți gelul finish fără exsudație, pe care îl aplicați din nou într-un strat subțire.

De ce mă arde gelul în lampă?

Gelul UV vă va arde în lampă, dacă unghia dumneavoastră este pilită și perturbată prea mult și, astfel, suprafața acesteia este foarte sensibilă și la schimbarea temperaturii. Am pentru dumneavoastră un mic sfat: Dacă vă ard unghiile, pur și simplu, scoateți mâna afară din lampă, lăsați durerea să se calmeze și apoi puneți mâna înapoi în lampă pentru restul de timp. Cel mai mult ard primele straturi de gel de construcție, după care această problemă nu ar mai trebui să vă doară.

De ce acel luciu nu este lucios?

În cazul în care solicitați mult unghiile și utilizați luciul de exsudație, este posibil ca, după câteva zile, să devină mat și nu mai este lucios. Într-un astfel de caz recomand să încercați luciul fără exsudație, care are o rezistență mult mai bună. Se aplică într-un mod plăcut, are o consistență ușoară, este extrem de lucios și nu îngălbenește.

De ce mi se crapă luciul final pe unghie?

Cauza o pot constitui tuburile fluorescente neadecvate din lampa dumneavoastră. Important este și felul de material pe care l-ați folosit sub finish. Fiecare dintre materiale are o altă duritate - de exemplu, gelul UV este mai tare decât gel lacul și gel lacul este mult mai tare decât lacul pentru unghii. Folosiți întotdeauna doar acel luciu care se potrivește la baza utilizată. În cazul în care luciul este foarte tare (și, probabil, destinat utilizării pentru geluri UV), categoric v-a crăpa pe gel lacul și lacul pentru unghii. Atenție - una din probleme poate fi și un frig mușcător!

De ce nu-mi ține gelul? De ce mi se desprinde sau se decojește de tot?

Faptul că gelul nu vă ține pe unghie poate avea o mulțime de cauze. Printre cele mai frecvente se numără pregătirea incorectă a unghiei înainte de modelaj. O problemă poate fi și gelul aplicat prea aproape de cuticulă. Una din cauze poate fi și unghiile care se ung rapid sau lipsa de echilibru hormonal. Uitați-vă pe blogul meu, unde am rezumat majoritatea cauzelor într-un articol exhaustiv denumit “De ce nu-mi țin unghiile din gel?”.

Cum trebuie să procedez în cazul modelajului cu gelul UV: Și ce îmi trebuie pentru aceasta?

Înainte de a începe modelajul unghiilor cu ajutorul gelurilor UV, verificați dacă aveți toate dispozitivele la îndemână:

 • Primer
 • Cleaner
 • Pernițe de celofibră
 • Set de tipsuri pentru unghii
 • Pensulă pentru unghii
 • Ghilotina pentru unghii
 • Adeziv pentru tipsuri
 • Bețișoare din lemn de portocal
 • Pile
 • Bloc abraziv
 • Set de geluri UV - de bază, de modelaj, gel color și luciu final

Tăiați unghia și curățați cu pernițe de celofibră aplicând agentul de curățare unghii - cleaner. Astfel eliberați unghia de impurități și grăsime. Nu utilizați din pernița, s-ar ajunge la replicarea nedorită a impurităților înapoi pe unghie.
Cu bețișorul din lemn de portocal, presați cu grijă cuticula către margini. Vă puteți ajuta cu agentul de plastifiere a cuticulei ”Cuticle Remover”.
Asigurați aspectul mat al întregii unghii cu ajutorul blocului abraziv în așa fel, încât pe unghie să nu rămână nicio suprafață lucioasă. Așa împiedicați desprinderea ulterioară a gelului UV de unghie.
Alegeți mărimea adecvată a tipsului prin faptul că apropiați diferitele mărimi de unghie. Pe mărimea adecvată a tipsului aplicați adezivul, pe suprafața de lipire a acestuia.  
Puneți pe unghie la 45° - astfel evitați formarea bulelor de aer în adeziv; acestea ar putea cauza infecția sau mucegaiul unghiei. Adezivul excesiv trebuie șters cu celofibră.
Scurtați tipsul cu ghilotina la lungimea și forma alese de dumneavoastră. Trecerea între tips și unghie se pilește fin, în așa fel încât să nu se vadă. Nu piliți unghia propriu-zisă! Din nou asigurați aspectul mat al întregii unghii cu ajutorul blocului abraziv.
Aplicați pe unghie primer sau bonder pentru o aderență mai bună a gelului și lăsați să se usuce. Întindeți cu grijă stratul subțire de gel de bază, de la centrul unghiei spre margini, în așa fel încât să nu se atingă de cuticulă. În cazul în care gelul se scurge spre cuticulă, îndepărtați-l cu atenție cu ajutorul bețișorului din lemn de portocal. Întăriți timp de 2 - 3 minute.
Începeți să fasonați unghia cu ajutorul gelului de modelare. Aplicați biluța de gel pe centrul unghiei și întindeți cu grijă spre margini și înapoi. Așa formați punctul de stres al unghiei, așa-zisul ”Arc C”. Întăriți timp de 2 până la 3 minute și repetați procedura. Acum aplicați gelul până la cuticulă. Întăriți din nou.
Ștergeți exsudația și piliți unghia într-o formă adecvată. Acum puteți aplica gelul color sau puteți crea manichiura franceză cu ajutorul camuflajului și al gelului alb, vezi ”Recomandări și indicații”. La sfârșit, aplicați de fiecare dată luciul final - gel UV finish, și întăriți în lampă. Părțile din jurul unghiei îngrijiți-le cu uleiul hrănitor.

Întrebări generale

Pot returna sau schimba mărfurile?

Nu ați nimerit bine nuanța de ojă semipermanentă sau produsul achiziționat nu este conform așteptărilor dvs.? Nu trebuie să așteptați să facem schimb de bunuri, deoarece vom returna banii în contul dvs. imediat. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul nostru online, să împachetați cu atenție bunurile neutilizate și să le trimiteți prin curier la adresa: Coletăria.ro, ID 99555963, Drumul Osiei 53–55, 062395 București. Vă rugăm să nu trimiteți bunurile cu plata pentru transport la livrare, aceste expedieri nu vor fi preluate.

Care este procedura de reclamații?

Nu vă mai funcționează lampa UV/LED sau ați primit mărfuri deteriorate? Le puteți reclama cu ușurință prin intermediul formularului nostru online de reclamații.

Cum pot anula o comandă sau să adaug produse la o comandă existentă?

Adăugarea produselor la o comandă deja creată este posibilă numai dacă comanda nu este încă plătită sau dacă ați ales plata ramburs la livrare. În acest caz (chiar dacă anulați întreaga comandă), scrieți-ne solicitarea dvs. prin e-mail la info@naninails.ro. Nu este posibil să adăugați produse la o comandă deja plătită.

Plata GoPay nu a trecut, cum pot modifica plata?

Dacă nu ați putut plăti cu cardul, gateway-ul de plată GoPay vă redirecționează către pagina Cancel Page unde puteți repeta plata cu cardul, sau puteți schimba forma de plată prin transfer bancar sau ramburs.

Dacă comand produse acum, când le voi avea acasă?

Comenzile plătite cu ramburs sau on-line cu cardul de plată, pe care le plasați până la ora 15:00, le trimitem încă în aceeași zi lucrătoare. În cazul în care plasați comanda după-amiază, o vom trimite în ziua lucrătoare următoare. Îndată ce am predat coletul către compania de transport, vă informăm prin SMS sau e-mail. În acest moment, companiei de transport începe să-i curgă termenul în care ar trebui să vă predea coletul. Diferitele companii de transport au termene diferite:

Cargus în termen de 4 zile lucrătoare

FAN Courier în termen de două zile lucrătoare

Coletărie - în termen de două zile lucrătoare

De ce s-a întărit consistența gelului UV, sau a ojei semipermanente?

Toate materialele necesită depozitare și manipulare corespunzătoare, pentru a le asigura rezistența în timp. Cum trebuie să tratați produsele individuale, aflați din indicațiile de pe ambalajul acestora. Nu depozitați materialele lângă surse de încălzire și nu le expuneți la schimbări bruște ale temperaturii. Când lucrați cu aceste materiale, evitați lumina directă a soarelui - lucrul în aer curat este plăcut, dar radiațiile UV de la soare vor avea grijă de întărirea foarte rapidă a gelului dvs preferat, sau a ojei semipermanente.

Sigur nuanța de pe fotografia produsului este conformă cu realitatea?

Noi la NaniNails știm că fotografiile produselor livrate de la furnizori, de multe ori înșală și nuanța, pe care o încercați ulterior acasă, nu este conformă cu cea pe care ați văzut-o pe e-shop. De aceea, am re-fotografiat noi înșine toate produsele noastre, și anume în editorul grafic am finisat ceea ce aparatul de fotografiat nu a surprins corect și abia aceste poze le găsiți acum la toate gelurile UV, ojele semipermanente, decorurile etc. Însă aceasta este doar acea parte pe care noi o putem influența. Un rol oarecare în vizualizarea fiecărei nuanțe îl joacă și faptul pe ce dispozitiv sau monitor vizionați fotografia. Dacă nu sunteți siguri dacă monitorul PC-ului dumneavoastră are culorile setate corect, încercați să vă uitați pe imagine în telefonul inteligent cu luminozitate înaltă a afișajului. Dacă nici acest lucru nu vă convinge, luați legătura cu noi - toate nuanțele le avem la îndemână și știm să le comparăm.

Vreau să-mi cumpăr kitul pentru unghii, dar sigur conține tot de ce am nevoie? Trebuie să mai cumpăr ceva în plus?

Nu trebuie să vă temeți, după deschiderea kitului observați că într-adevăr nu lipsește nimic - ne gândim la toate în locul dumneavoastră. Ceea ce însă nu știm să estimăm atât de bine este gustul dumneavoastră :). De aceea, noi v-am recomanda cu siguranță să mai cumpărați, la kitul dat, geluri sau oje semipermanente color, diferite decoruri și sclipici. Doar așa unghiile dumneavoastră vor arăta perfect!

Am cumpărat la dumneavoastră o lampă UV/LED, dar pot întări în aceasta și toate gelurile dumneavoastră?

Da, toate gelurile color și gel lacurile se pot întări în lampa UV/LED. 

Pot folosi gel lacul și peste acesta gelul UV și invers?

În cazul în acre doriți ca rezultatul muncii dumneavoastră să fie impecabil, atunci nu ar trebui să combinați aceste două materiale. Însă nimic nu vă împiedică să experimentați! Gel lacurile se înțeleg destul de bine cu gelurile UV și, deci, puteți încerca combinația acestora. Unora dintre clientele mele le convine unghia modelată cu gel UV și, drept strat color, aplicarea gel lacului. Astfel evitați curățarea repetată a pensulelor sau paharele scurse și lipicioase. Din păcate, rezultatele unor astfel de soluții nu le pot garanta.

Cum se utilizează Primer și Prep și care este diferența dintre acestea?

Ambele preparate servesc pentru pregătirea unghiilor. Este vorba de lichide destinate degresării și aderenței gelului sau a gel lacului. Prep vă va ajuta să dezinfectați și să degresați suprafața unghiei. Primer-ul asigură faptul că gelul sau gel lacul aderă bine pe unghie - deoarece, după aplicare, unghia rămâne ușor lipicioasă.
Puteți folosi ambele lichide. Mai întâi aplicați prep-ul și lăsați să se usuce la aer. Apoi aplicați primer-ul.
Facem diferența și între primer acid și ne-acid. Primer-ul acid se utilizează în cursul modelajului cu acril, cel ne-acid se utilizează sub gel lac și gel UV. Atenție - dacă unghiile dumneavoastră sunt foarte alterate, mai bine evitați primer-ul acid.

Care este diferența între gel UV și gel lac?

Gelul UV servește pentru prelungirea lojei unghiei dumneavoastră. Munca cu acesta necesită exercițiu și o anumită dexteritate, deoarece trebuie să modelați unghia - fie cu ajutorul unui șablon, fie al tipsurilor de unghii.

Pe de altă parte, gel lacul este adecvat pentru aplicare pe unghia naturală fără prelungire, la fel ca în cazul unui lac de unghii clasic. Diferența constă în faptul că gel lacul trebuie întărit în lampa UV sau LED pentru unghii. Grație acestui lucru, în cazul procedurii executate corect, unghiile rezistă frumos îngrijite chiar timp de câteva săptămâni. Astfel este adecvat și pentru acelea dintre dumneavoastră care abia încep cu cosmetica unghiilor.

Depinde doar de dumneavoastră pentru ce modalitate de îngrijire a unghiilor vă decideți. În cazul în care tânjiți după un aspect decent și firesc, faceți uz de gel lac. Dacă visul dumneavoastră sunt unghiile lungi și frumos tratate, optați pentru modelajul cu gel UV. Însă nu uitați că unghia dumneavoastră va crește și în continuare, de aceea este important a completa modelajul la timp.

MessageOK dotazy

Nu ați găsit răspuns la întrebarea dumneavoastră? Apelați numărul de telefon +40 316 308 261 în zilele lucrătoare de la ora 8:00 până la ora 16:00 sau trimiteți un mesaj de e-mail pe adresa info@naninails.ro. Acolo sigur primiți răspuns!

Produsele au fost introduse în coș.

Poate fi util

 • NANI cutie cadou

  NANI cutie cadou

  3,90 LEI
  În coș
 • Pilă de unghii NANI Premium 150/180, pătrată - Zebra

  Pilă de unghii NANI Premium 150/180, pătrată - Zebra

  4,90 LEI
  În coș
 • NANI Cleaner, eliminator de dispersie 100 ml

  NANI Cleaner, eliminator de dispersie 100 ml

  8,90 LEI
  În coș
 • NANI apă de toaletă 3 ml - Signature

  NANI apă de toaletă 3 ml - Signature

  9,90 LEI
  În coș
 • NANI Primer 11 ml

  NANI Primer 11 ml

  19,90 LEI
  În coș
 • NANI ulei nutritiv 10 ml - Simply Pure

  NANI ulei nutritiv 10 ml - Simply Pure

  19,90 LEI
  În coș
 • arrow car cart clock hat letters menu kocka_7 kocka_11 kocka_3 nani3 kocka_6 kocka_8 kocka_5 nani5 kocka_2 kocka_10 kocka_vanoce_10 kocka_2 kocka_1 kocka_12 kocka_4 person search star