Aveți 20% reducere la toate tipurile de oje semipermanente și la lacuri de unghii folosind codul "NAILS20"! 

Autentificare

Administrație cont

Pink Friday

pink friday final

E-shopul nostru cu produse cosmetice pentru unghii este pe piață deja de nouă ani și am decis că, calea corectă nu este să ne oferim cadouri nouă înșine, ci să ajutăm acolo unde este cel mai mult nevoie.

Anul acesta am lansat din nou evenimentul Pink Friday (de vineri 5. iunie până vineri 12. iunie 2020.) Evenimentul a inclus o reducere de 15% la întreaga achiziție. Roz este, de asemenea, o culoare care ne însoțește pe toată durata activității noastre și clientele noastre sunt grupul țintă potrivit unde informațiile de acest fel trebuie răspândite. 

În timpul „Vinerii roz” ne-am dorit să informăm clientele despre posibilitatea prevenirii precoce a cancerului de sân și cu ajutorul unor reduceri atractive să le motivăm să cumpere în magazinul nostru online.  Anul trecut am ajutat organizația Mamma Help, căreia i-am donat peste 6 504 Lei.

Anul acesta am donat 3% din fiecare achiziție organizației numite Alianța femeilor cu cancer de sân, care răspândește conștientizarea în prevenirea cancerului și ajută femeile și familiile lor afectate de cancerul de sân. Suma pe care am reușit și datorită vouă să o donăm de această dată este incredibil de mare, și anume 17 736 Lei. „Vă mulțumim foarte, foarte mult pentru inițiativa voastră. Nu aș fi estimat niciodată o sumă atât de frumoasă.“ A spus cu entuziasm Eva Knapp, directoarea Alianței Femeilor cu cancer de sân.

Împreună cu clienții noștri, vom lupta pentru ceea ce este corect în fiecare an.

arrow car cart clock hat letters menu kocka_7 kocka_11 kocka_3 nani3 kocka_6 kocka_8 kocka_5 nani5 kocka_2 kocka_10 kocka_vanoce_10 kocka_2 kocka_1 kocka_12 kocka_4 person search star