Autentificare

Administrație cont

Log out

Vopsea pentru gene și sprâncene RefectoCil 15 ml - Castaniu nr. 4

Tip transport  
Cargus vineri, 31.5.
FAN Courier joi, 30.5.
Coletăria.ro punctele de ridicare joi, 30.5.
Pe stoc  > 10 buc.
19,90 LEI
Ověřený nákup
97 % dintre clienți recomandă cumpărături pe naninails.ro
Număr de catalog: 0025/8

Întrebare privind produsul

 
Urmăriți produsul.

În cazul în care nu mai doriți să monitorizați produsul, click pe butonul ”Nu mai doresc să monitorizez”.

Anulează monitorizarea
Doriți să vă monitorizez produsul?

Dacă doriți să încep să monitorizez produsul dumneavoastră, click pe butonul ”Monitorizare”. Îndată ce produsul apare în depozitul nostru, vă voi informa imediat prin e-mail. Acesta nu vă mia scapă!

Monitorizare
Vă rugăm să nu uitați să vă autentificați!

Vă pot anunța din timp doar dacă produsul apare din nou pe stoc.

Autentificare
Caracteristici
Nr. produs: 0025/8
 • nuanță caldă de castaniu strălucitor
 • proprietăți excelente de acoperire
 • aplicare rapidă și ușoară pentru aproximativ 30 de aplicații
 • rezultate excelente
 • este necesară activarea cu oxidant

Vopsea pentru gene și sprâncene RefectoCil 15 ml - Castaniu nr. 4

Vopseaua pentru gene și sprâncene RefectoCil în nuanță caldă de castaniu este alegerea ideală pentru femeile cu păr castaniu cu nuanță slabă de roșu.

Aplicare simplă cu durata de până la 6 săptămâni!

Produs în Austria.

Volum: 15 ml

Aplicare:

1. Îndepărtați machiajul ochilor cu soluția RefectoCil Eye Make-Up Remover. Asigurați-vă că, genele și sprâncenele sunt uscate și degresate înainte de aplicarea vopselei.

2. Pregătiți 2 tampoane de vată sau RefectoCil Eye Protection Papers și aplicați-le cât mai aproape sub genele fiecărui ochi pentru a evita contactul vopselei cu pielea.

3. Înainte de vopsirea genelor / sprâncenelor, preparați vopseaua într-un bol de plastic sau RefectoCil prin amestecarea cu un bastonaș a 2 centimetri de vopsea cu 10 picături de lichid RefectoCil Oxidant liquid (sau 15-20 de picături de RefectoCil Oxidant cream) pentru a prepara o pastă consistentă de vopsea.

4. Înainte de aplicarea vopselei rețineți că, vopseaua trebuie aplicată pe pleoapele închise iar ochii trebuie să rămână închiși pe întreaga durată de acționare a vopselei, până la îndepărtarea totală a vopselei! Se aplică vopseaua pe gene până când acestea sunt complet acoperite de vopsea. Apoi, se aplică și pe sprâncene în direcția creșterii părului. Se lasă 5-10 minute în funcție de cât de rezultatul pe care doriți să îl obțineți.

5. Îndepărtați culoarea excesivă de pe sprâncene cu ajutorul unui tampon de vată. Ștergeți orice suprapunere ușoară pe piele cu RefectoCil Tint Remover. Acest produs este destinat exclusiv pentru îndepărtarea culorii în imediata apropiere a sprâncenelor. Nu trebuie folosit pe gene sau în apropierea zonei oculare!

6. La curățarea genelelor, îndepărtați cu grijă tampoanele / hârtiile atașate de la ochi și apoi uscați excesul de vopsea cu un tampon de vată uscat. Apoi, îndepărtați cu atenție vopseaua rămasă pe gene cu apă și tampon de vată. Nu uitați că până la această ultimă etapă ochii trebuie să fie închiși!

Evaluare produs

Uitați-vă cum evaluează acest produs clienții noștri. De asemenea, nu ezitați să scrieți evaluarea proprie și împărtășiți-vă cu ceilalți vizitatori experiența cu acest product.

Adaugă evaluarea
 

Aqua, Cetearyl Alcohol, Sodium Laureth Sulfate, Polysorbate 80, Tetraaminopyrimidine, Toluene-2,5-Diamine, 2-Methylresorcinol, m-Aminophenol, CI 77491, CI 77499, CI 77492.

Produse similare

 • letters
  Transport de la 13 LEI
 • clock
  Expediem în 24 de ore
 • car
  De la 220 LEI transport gratuit
 • Retur bunurilor în 30 de zile

Produsele au fost introduse în coș.

arrowcarcartclockhatlettersmenupersonsearchstar